Multividuals

 

Werken met kracht


Multividuals is een energiek, creatief en betrokken netwerk van professionals. Wij richten ons op het ontwikkelen van mensen in organisaties. Samen met opdrachtgevers koppelen wij die ontwikkeling direct aan gewenste prestaties en vertalen deze naar slagkracht in de buitenwereld. De adviseurs en coaches van Multividuals werken vanuit de overtuiging dat mensen daarbij het verschil maken. De kracht van ‘ervaren en doen’ gebruiken wij om de prestaties van mensen, (project-)teams en organisaties te verbeteren.

 
Mensen staan centraal
Bouwen aan het succes van organisaties betekent werken met oprechte interesse in ambities en drijfveren van mensen. Juist in deze tijd is het benutten van kennis, ervaring en creativiteit van medewerkers een goede strategie om scherp aan de wind te zeilen. Als je medewerkers op de juiste manier aanspreekt en betrekt, benut je hun kennis, ervaring en creativiteit. Het vergroot commitment en prestaties en draagt bij aan expliciet samenwerken. Multividuals daagt uit met deze ogen naar organisatie-ontwikkeling te kijken.
 
Resultaatgericht
Wij richten ons met onze opdrachtgevers steeds op het behalen van resultaten met medewerkers en teams die werken vanuit eigen kracht. Dat doen wij met de in ons netwerk aanwezige visie, kennis en ervaring rond organisatieontwikkeling, teamontwikkeling, expliciet samenwerken, personal branding, corporate branding en spelsimulaties. Het resultaat: het maakt mensen, teams en organisaties slagvaardiger en succesvoller.
Oplevering en Overdracht in één dag

BEST Practice game goed ontvangen

Bij het project Maaswerken van RWS heeft Multviduals in opdracht van Frans Hendrikx een game ontwikkeld over efficiënt opleveren en overdragen bij projecten. Een samenspel tussen beheerder, projectorganisatie en opdrachtnemer. Eind juni werd het game geïntroduceerd tijdens een bijeenkomst van Neerlands Diep in Utrecht.

 

Lees hier de enthousiaste reacties van deelnemers op de aanpak en het game.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob van Kouwen.